Menu Sluiten

Verslag maandag 9 maart 2020

Een heerlijke dag om weer lekker met een mooi clubje te spelen op Drieveld. Goed om te zien dat er weer nieuwe gezichten meedoen! Langzaam maar zeker gaan we naar een deelnemersveld van 10+ en dat zou echt geweldig zijn.

Ik wil jullie wel verzoeken om op tijd te zijn zodat we een idee hebben we er mee doen en wie we met wie kunnen laten spelen. In principe verzamelen we net als bij alle inlopen in het clubhuis vanaf 12:30.
De deelnemers waarvan ik het 06-nummer heb en die WhatsApp op hun mobiel hebben zitten in de Drieveld groepsapp. Even aangeven of je iets later bent of niet komt is een kleine moeite en geeft de deelnemers de kans daarop in te spelen.

Mijn rondje met Rikus was gezellig en leerzaam voor beiden. We hebben het in golf natuurlijk vaak over “wat is je handicap?” en bij Rikus, en dat weten de meesten wel, is er ook een fysieke beperking. Het is daarom des te mooier dat hij zijn 18 holes afsloot met een keiharde 2! Een birdie!

Op naar volgende week. Hoort zegt het voort en als we wat moeten schuiven met de begintijd dan graag aangeven!

5 Reacties

  1. Rikus hermelink

    Ook ik wil bart bedanken voor zn initatief dit op te zetten voor par3 leden, ik heb genotype van deze voor mij eerste keer, zeker niet de laatste, ik hoop nog lang zo door te kunnen gaan, de tips van een meer ervaring speer zijn ook zeer wel kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *