Menu Sluiten

Verslag maandag 17 februari

Het was een behoorlijke winderige dag vandaag maar toch stonden met z’n vijven aan de afslag! Eme en Stef hadden zich afgemeld. Dat is natuurlijk prima! Wel handig misschien om dat even ind e WhatsApp groep te doen de volgende keer.

Dus de baan in met een 2-tal voorop (Okko en Richard) en een 3-tal in hun kielzog (Hans, Haijo en Bart). Het 3-tal hield de koplopers prima bij en dus hadden we het al snel door; het liep niet zo lekker voorop 😉

Na bijna 9 holes kwam er een behoorlijke bui over en hebben we even geschuild in het clubhuis. Weinig mensen op de baan vandaag en dat heeft natuurlijk alles te maken met het weer en de kwaliteit van de baan.

Na een half uurtje weer verder met de tweede negen holes, de gele e wat kortere lus. Ik ben benieuwd of jullie aan de hand van vooral de gemiddelde scores (klik hier of kijk op de uitslagen pagina) kunnen zien na een paar weken waar de problemen zitten. Ik denk op de wat langere holes.

Vermeldenswaardig is dat Hans een keurige birdie maakte op hole #10 en dat hole #7 de spelbreker van de dag was (scores op die hole 7,7,6,5,5).

Op naar de volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *